Biografie

Van het platteland naar de stad, van het ene avontuur naar het andere en van het durven naar het doen! Hier leer je mij, mijn passie en mijn werk kennen.

Welkom, leuk dat je er bent!

IMG_0160 - kopie

Op 18-jarige leeftijd was het zover, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig begon ik mijn horizon te verbreden. Ik vertrok naar Amsterdam, ging op mezelf wonen, volgde diverse cursussen en liep zeer leerzame stages bij Casuscasa en Floor Inn. In 2013 was de eerste cirkel rond, ik behoorde tot de groep afgestudeerden van de opleiding.

Na het behalen van mijn diploma’s ben ik als interieuradviseur bij Floor Inn in vaste dienst gekomen, in deze tijd heb ik veel mogen leren en vele projecten mogen ontwikkelen en begeleiden. Door deze ervaringen wist ik het al snel zeker ‘ik ga mensen een thuis geven’. Inmiddels heb ik een groot portfolio
opgebouwd, van zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Naast veel opdrachten voor woonhuizen heb ik ook opdrachten uitgevoerd voor zomerverblijven, bruiloften, vastgoed-styling, winkels, bedrijfspanden en ziekenhuizen.

In mijn ontwerpen creëer ik op maat gemaakte interieurs, ik onderscheid mezelf door mijn ontwerpfilosofie van verfijnd raffinement, ik gebruik namelijk een eigen ontwerp methode. Hierbij ligt de focus op de klant, het creëren van een interieur dat een verhaal vertelt. Uw verhaal, bijzonder en uniek. De verschillen in stijlen zijn oneindig, toch hebben ze allemaal één ding gemeen, ze weerspiegelen de persoonlijkheid van mijn klant. Dit is iets dat ik erg belangrijk vind, het zorgt er namelijk voor dat u zich thuis voelt, dat uw gevoelens, emoties, wensen en verlangens samen komen in een persoonlijk ontworpen interieur concept. In combinatie met een verfijnd gevoel voor kleuren, materialen, patronen en vormen leen ik mijn onderscheidende persoonlijke touch aan elk project dat ik onderneem, het creëren van uw ontwerp is voor mij een creatieve uiting welke ik volledig zal omarmen.

Sinds 2015 mag ik met trots zeggen.. Ik ben Joyce van Noorden interieurontwerper en ambachtsvrouw, creatief onderneemster, welkom bij Let’s woon!