Interieurpakket

Onze complete pakketten bevatten vloeren voor alle verdiepingen en gladde afgewerkte wanden voor het gehele huis. Op deze manier is je huis woon klaar en kan je gelijk verhuizen, zonder zelf weken te moeten klussen. Daarbij staat kwaliteit voor ons voorop en dus werken we met vakmensen en gerenommeerde merken. De pakketten zijn samengesteld door onze styliste Joyce van Noorden. Zij heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de afwerking van nieuwbouwhuizen. Wat heeft de klant nodig? In combinatie met haar kennis van interieuradvies weet zij precies wat de beste combinaties zijn voor uw huis. U kunt kiezen tussen vier verschillende stijlen voor deze interieurpakketten, welke stijl past het best bij u?

Stijlkeuzes

Klik op één van de sfeerfoto voor meer informatie per stijl of download onze Let’s woon Brochure: interieurpakketten voor een totaal beeld.

Het is daarnaast altijd mogelijk verschillende stijlen te mixen of advies op maat te geven, zelfs voor de rest van uw interieur. Bent u enthousiast geworden bij één of meerdere pakketten en wilt u meer weten over het realiseren? Laat u gegevens dan achter op ons contactformulier!