Ontwerp methode

Het persoonlijk maken van een interieur concept is voor mij een uitgangspunt, al mijn ontwerpen zijn dan ook uniek en op maat gemaakt. Passend bij uw karakter, uw levensstijl en uw wensen. Bij het maken van een ontwerp begin ik bij uw verhaal, wat vindt u belangrijk in uw leven? Is het rust en genegenheid of houdt u meer van drukte en gezelligheid? Houdt u van de natuur of spreekt een drukke stad u meer aan? Zo zijn er veel vragen en combinaties, deze antwoorden zal ik vertalen naar uw leven in uw interieur..

‘Adumbrate your home as your life’.

Als binnenhuisarchitect zal ik u begeleiden vanaf het startpunt tot het laatste detail, voor mij begint een interieur advies bij het ontwerpen en loopt dit door tot het realiseren. Dit houd in dat ik, naast het overleg met u en de aannemer, graag voor de levering en uitvoering van diverse materialen, vloeren, raamdecoratie, verf, verlichting, meubels en accessoires zorg.

Hieronder toon ik een voorbeeld, dit project is ge├»nspireerd op de parfum ‘Bottega Veneta’. Het gevoeld dat de parfum mijn klant gaf heb ik omgezet naar haar stijl en sfeer.